Zestaw I
Zupa
(jedna do wyboru)
- Rosół z makaronem
- Krem z leśnych grzybów
- Krem pomidorowy z imbirem
Drugie danie
(trzy do wyboru)
- Pieczeń wieprzowa z sosem naturalnym
- Polędwica wieprzowa z sosem kurkowym i białym winem
- Rolada z indyka nadziewana pieczarkami
- Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem i serem pleśniowym
- Udko faszerowane
- Kotlet devolay
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Rolada wołowa
- Golonko pieczone w piwie
- Filet z kurczaka panierowany
- Trio drobiowe: w sezamie, w migdałach, po wiedeńsku
- Rolada z udka kurczaka z suszonym pomidorem i mozzarellą
Bukiet surówek
(trzy do wyboru)
- buraczki
- marchew
- seler
- colesław
- czerwona kapusta
- wiosenna
- biała kapusta
Dodatki
(trzy do wyboru)
- Puree z ziemniaków
- Ziemniaki młode (sezonowo)
- Ziemniaki opiekane z ziołami
- Kluski jasne i ciemne
Desery
(jeden do wyboru)
- Szarlotka na ciepło serwowana z gałką lodów waniliowych i sosem czekoladowym
- Jabłko pieczone faszerowane konfiturą z żurawiny z sosem waniliowym
- Tiramisu
- Panna Cotta
- Lody z gorącymi malinami
- Słodkie Trio
Zimny bufet
- Deska wędlin
- Deska serów
- Trio śledziowe (3 różne sosy)
- Pasztet
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z kurczakiem
- Tortille faszerowane z dipem
- Jajka w sosie tatarskim
- Roladka z łososia i kozim serem
Dania gorące
(jedno do wyboru)
- Barszcz czerwony z krokietem
- Żurek z borowikami
- Bogracz z kluseczkami
- Gulasz a’la strogonoff
Alkohole i napoje
Wódka, kawa, herbata, soki, napoje zimne gazowane i niegazowane, owoce (bez ograniczeń)