O nas

Odkryj kuchnię w stylu slow food inspirowaną rytmem przyrody, mijającymi porami roku oraz darami ziemi. Na samym szczycie Złotego Gronia, z panoramicznym widokiem na góry odnajdziesz harmonię smaku i spokój duszy spędzając czas z najbliższymi przy wspólnym stole. Steki, sezonowana na miejscu wołowina, dobre wino. Tu warto być.

Slow food & Slow life w Beskidach

Szef Kuchni Szymon Kozioł

Pasja tworzenia, inspiracja bliskością natury i jej rytmem - to one sprawiają, że na talerzu Szymona goszczą smaki zapadające w pamięć. Laureat wielu kulinarnych wyróżnień. Nagrodzony Złotymi Widelcami oraz doceniony przez Poland 100 best restaurants.

Szef Kuchni Szymon Kozioł

Odkryj restaurację na beskidzkim szczycie

 

Po prostu bądź i celebruj chwile

Dziękujemy!
4,7
 
Opinie Google